4. jul. 2017
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst: Jeg skal ikke deltage i Vild med dans

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Lars H. Laursen
Dansestjernen Silas Holst, der har holdt hele sit efterår fri for at deltage i ”Vild med dans”, er rystet over, at han alligevel ikke er med på holdet.

Den eftertragtede stjerne Silas Holst havde glædet sig til igen at skulle være med i ”Vild med dans” på TV 2, så skuffelsen over at blive valgt fra er naturligvis stor.

- Jeg forstår det ikke, men i dag fik jeg besked om, at holdet er sat uden mig, og at min deltagelse ikke er nødvendig, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET og uddyber:

- Det er virkeligt ærgerligt, for jeg har både holdt kalenderen åben og samtidig udtænkt nye spændende koreografier. Og så er det da også en trist melding at få efter 10 års samarbejde, hvor jeg har deltaget i programmet seks gange. Jeg ville virkelig rigtig gerne være med, men det skal jeg altså desværre ikke.

Silas har andre tilbud

På sin Instagram har Silas Holst til sine mange fans lavet en update, som BILLED-BLADET har fået lov at dele. Her skriver han blandt andet:

”Dette er ikke en sur update over, at min deltagelse ikke er ønsket. Produktionsselskabet skal selvfølgelig sætte det hold, de mener, er det rigtige, og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde".

"Det, der dog irriterer mig, er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe på trods af utallige henvendelser, da jeg har andre tilbud, der skulle takkes ja eller nej i efteråret. Det er helt fair at lave det uden mig, men at blive holdt hen irriterer mig”, fortsætter han.

Tager på turné

Til BILLED-BLADET slutter Silas Holst med at sige:

- Der sker jo værre ting i verden, men jeg har en underlig følelse af at blive valgt fra. Men jeg må videre, og nu tager jeg en lang foredragsturné, og så glæder jeg mig til at skulle i gang med prøver på ”The Book of Mormon”, der har premiere på Det Ny Teater i januar 2018.

Årene i Vild med dans

Silas Holst har deltaget i ”Vild med dans” i følgende år:

2008: Nummer 6 med Szhirley

2009: Nummer 2 med Malena Belafontte

2010: Nummer 2 med Laura Drasbæk

2011: Nummer 1 med Sophie Fjellvang-Sølling

2012: Nummer 2 med Louise Mieritz

2014: Nummer 1 med Sarah Maria Franch-Mærkedahl

Silas Holst vandt i 2014 "Vild med dans" sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Silas Holst vandt i 2014 "Vild med dans" sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Læs mere om: