Torsdag, 12. januar 2017 - af Juliane Olsen

Silas Holst: Maggie My er stolt af lillebror

Silas Holst
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Danseren Silas Holst er blevet far til en lille dreng, og han afslører nu, at storesøster Maggie My er begejstret for den lille ny.

Den 33-årige danser Silas Holst var en stolt herre, da han torsdag aften mødte op ved gallapremieren på ”Dræberne fra Nibe”. 

I weekenden blev han og ægtemanden Johannes Nymark fædre til en lille dreng, da veninden Louise Mahnkopf fødte regnbuefamilien endnu et barn.

- Det er gået godt. Det var en nem omgang – ja ups det må jeg jo ikke sige som far, sagde Silas Holst til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Barnet blev født på tre timer

Den nybagte far måtte lige tage ordene i sig igen, i det han selvfølgelig har været forskånet for de store anstrengelser i forbindelse med fødslen.

Herefter præciserede han, at barnet var ude på tre timer, og at det derfor må betegnes som en hurtig andengangsfødsel.

Silas Holst understregede også, at det føles meget nemmere for ham at blive far denne gang, fordi han ved, hvad han går ind til.

LÆS MERE: Silas Holst indvier burgerbar nummer to

Maggie My er rigtig stolt

- Nu skal vi bare finde rutinerne med to børn. Maggie My er rigtig stolt, og vi har gjort en dyd ud af at involvere hende, siger danseren.

Maggie My har derfor fulgt med i, at maven vokser, og nu kan hun altså se, at lillebror er kommet ud.

Silas Holst afslørede desuden, at trekløveret endnu ikke har fundet et navn til sønnen, men at de har tre muligheder i spil lige nu.

Se den fine fællesgave til Silas Holst og Johannes Nymark

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden