Silas Holst tager springet: Får opfyldt livslang drøm

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Mikael Rieck
Silas Holst har kastet sig ud i et nyt spændende projekt og åbner nu danseskole i Rødovre.

Den 16. september går en livslang drøm i opfyldelse for danser Silas Holst. Den dag åbner han nemlig sin nye danseskole "Silas Holst Dansestudie" i Rødovre.

Med den nye danseskole opfylder han en livslang drøm, og kan tilbyde folk noget af det, der betyder så meget for ham selv. Nemlig et frirum med mulighed for at nyde glæden ved at danse. 

"Jeg åbner danseskole i Rødovre!!! Efter mange års overvejelser er tiden nu endelig kommet til at tage springet. Det er lykkedes mig at skaffe mit drømmehold af instruktører og vi glæder os til at vi åbner d.16/9 - åbent hus d.15/9 - for meget mere info, følg linket i min bio her på min side eller følg os på facebook “Silas Holst Dansestudie” håber vi ses til dans?", skriver Silas Holst i sin opdatering på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

"Silas Holst Dansestudie" tilbyder alt fra børnedans til voksen hip hop og "Vild med dans"-pardans. Til at undervise har Silas sørget for erfarne og dygtige undervisere, som han selv har arbejdet med.

Klar til Vild med dans 

Silas Holst er for tiden igang med at træne op til dette års "Vild med dans" så han får helt sikkert nok at se til det næste stykke tid.

Sammen med 11 andre professionelle dansere skal han hjælpe 12 nydansere godt i gang på dansegulvet i TV 2's seerhit "Vild med dans".

Som den eneste af de 12 professionelle ved han allerede hvem, han skal danse med, nemlig skuespilleren Jakob Fauerby.

Se de 12 professionelle danserne i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden