Sjov video: Janni Pedersen sidder fast

Janni Pedersen.

Janni Pedersen.

Foto: Birger Storm
Janni Pedersens stilethæl satte sig fast mellem nogle træbrædder på broen i Tivoli under optagelserne til ”Go’morgen Danmark”

Janni Pedersens ene stilethæl sad fast, da hun forleden i selskab med Mikkel Kryger gik på broen i Tivoli og bød seerne velkommen til ”Go’morgen Danmark” på TV 2.

- Vi havde øvet os forinden, hvor jeg sad fast, men jeg tænkte, at jeg godt kunne, når optagelserne begyndte, dog uden held, fortæller Janni Pedersen til BILLED-BLADET. 

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Gik planken ud 

- På grund af corona-situationen har jeg ikke nået at købe nyt tøj og sko, inden jeg begyndte på ”Go’morgen Danmark”, og derfor har jeg brugt mine sko fra TV 2 News. Den morgen ankom jeg i de mest udtrådte sneakers og havde kun dem og de høje sko. Der var ikke andet at gøre end at gå planken ud i stiletterne, og det lykkedes ikke, siger morgenværten med et smil. 

Et godt grin

- Det var en underlig fornemmelse, at skoen ikke fulgte med, men jeg tog det på en glædelig, grinende måde. Og Mikkel er god at grine sammen med, så sådan startede den morgen, lyder det fra Janni Pedersen. Skal hun ud på broen igen, har man som løsning talt om at lægge et underlag på, som man kan gå på – ellers bliver valget af sko sneakers. 

Se videoen, som vi har fået lov til at bringe fra ”Go’morgen Danmarks” Instagram-profil, af hæl-situationen.    

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden