28. apr. 2019
Af Christinna Braun

Søren røg ud af Hjem til gården: Jeg ville gerne hjem

Søren fra "Hjem til gården"
Søren fra "Hjem til gården"
Foto: Lotta Lemche / TV 2
I søndagens afsnit af ”Hjem til gården” var det Søren fra sæson 1, der måtte forlade gården. Han ville gerne hjem, fortalte han bagefter.

Da mandagens afsnit af ”Hjem til gården” begyndte, var der kun fem beboere tilbage på gården.

Alle fem beboere fik sig noget af en overraskelse, da præsten Peter og Søren fra sæson 1 troppede op og skulle flytte ind på gården.

De har undervejs kæmpet på ”Ødegården” (et program der bliver vist særskilt på TV 2 Play, red.), og nu var det endelig tid til, at de kunne tilslutte sig de andre beboere.

Svært at falde ind på gården

Præsten Peter kendte alle beboere, men for Søren fra sæson 1 var det svært at falde ind i livet på gården.

Endnu sværere blev det, da storbonden John valgte Søren som førstekæmper.

Valget som andenkæmper faldt på Peter, og derfor måtte de to nyest ankomne dyste mod hinanden om, hvem der kunne fortsætte eventyret.

Søren ville hjem

Undervejs i tvekampen vælger Søren at kaste spanden fra sig, og lader dermed Peter løbe med sejren.

- Jeg vil gerne hjem, og det var derfor, jeg valgte Peter i tvekamp. For at nå hertil har jeg gjort nogle ting, som ikke er mig. Det har blandt andet Peter fået at mærke. Det er jeg ikke særlig stolt af, så derfor vil jeg meget hellere hjem end at fortsætte herinde på gården, fortalte Søren i ”Hjem til gården” efter tvekampen.

Peter fortjener det

Efter tvekampen fortalte Søren, at hans rival fra Ødegården var værdig på den rigtige gård, og derfor valgte han at lade Peter vinde tvekampen.

- Jeg synes, Peter fortjener det her. Han har holdt den grimme side af mig ud på Ødegården. Det kræver sin mand. Derfor skal Peter have lov til at vende tilbage til gården, sagde Søren med tårer i øjnene, mens han blev krammet af Lene Beier.

Læs mere om: