28. okt. 2022
Af Karina Didriksen

Søs og Mickey Fredie-Pedersen til Vild med dans: Derfor bad Sonny os om at komme i aften

Søs og Mickey Fredie-Pedersen.
Søs og Mickey Fredie-Pedersen.
Foto: Hanne Juul
Der er en særlig grund til, at Sonny Fredie Pedersens forældre, Søs og Mickey Fredie-Pedersen, er i Det Kongelige Teater for at se ”Vild med dans – Knæk Cancer”.

For første gang i denne sæson af ”Vild med dans” får Sonny Fredie Pedersens forældre, Søs og Mickey Fredie-Pedersen, mulighed for at se deres søn på tæt hold i dommerpanelet.

Ægteparret, som har været gift i 43 år, sidder nemlig blandt publikum under ”Vild med dans – Knæk Cancer” i Det Kongelige Teater.

Sonnys forældre afslørede, at der var en bestemt grund til, at de skulle se netop dette show live.

- Det er første gang, vi er her. Sonny ville meget gerne have, at vi kom ind på Det Kongelige Teater og så ham, fortalte Søs Fredie-Pedersen og tilføjede med et smil:

- Og jeg tror faktisk, det er første gang i hans liv, at han skal i smoking. Han har vært i kjole og hvidt, når han har danset ballroom, men ikke i smoking som dansedommer.

Kræft i familien

Der er dog også en mere alvorlig årsag til, at Søs Fredie-Pedersen og hendes mand er med til showet i Det Kongelige Teater.

- Jeg har en bror, som har overlevet en voldsom cancersygdom, så det har været tæt inde på livet. Men ikke blandt os to og vores børn, fortalte hun og fortsatte:

- Han er erklæret rask igen, men det var voldsomt, og det er også en af grundene til, at vi er her i aften. Det er er led sygdom, og den kommer lige pludselig ud af det blå.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-10-28/_han5902xx.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: