Onsdag, 19. maj 2021 — af Karina Didriksen

Sommerdrømme: Kom indenfor hos Kaspar og Lambang

Ægteparret Kaspar og Lambang Arianto bor i Valby med deres tvillinger. Her kan du se, hvordan de bor.

Latter, livsglæde og kærlighed fylder hjemmet i Valby, hvor ægteparret Kaspar og Lambang Arianto bor med deres skønne tvillinger, Atlas og Java på to et halvt år.

Parret kan hver onsdag opleves i ”Sommerdrømme” på TV 2, hvor de kæmper om at vinde et sommerhus på Falster, som vil give dem mulighed for at få et frirum udenfor København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi vil gerne give børnene en oplevelse ud af byen, hvor vi kan slappe af og være der for dem. Et helle, hvor børnene får 100 procent opmærksomhed, fortæller 38-årige Lambang.

Han arbejder til daglig som børnelæge, mens 33-årige Kaspar har travlt med jobbet som PR og kommunikationsrådgiver hos Løgismose Meyers.

Dansk og indonesisk stil

Familien bor i Lambangs barndomshjem – en 130 kvadratmeter stor lejlighed på tredje sal, hvor stilen er en blanding af dansk og indonesisk, og hvor de har været kreative med diverse byggeprojekter og indretningsløsninger.

Kurve er blevet forvandlet til loftslamper, de har selv sat det koksgrå køkken op og har designet en børneseng, hvor der er plads til tvillingerne og en voksen, når der skal læses godnathistorier.

Vi har lavet et galleri med billeder fra parrets skønne hjem i Valby. Se billederne øverst i artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden