20. feb. 2017
Af Lisbeth Grube

Sonja Oppenhagen: Mine børnebørn elsker Badehotellet

Sonja Oppenhagen.
Sonja Oppenhagen.
Foto: Birger Storm
Sonja Oppenhagen, der spiller Lydia Vetterstrøm i ”Badehotellet”, er vild med, at serien samler hele familien.

Sonja Oppenhagen er særdeles aktiv på teaterscenen, men den 68-årige skuespiller nyder også at være tilbage på TV som elskelige Lydia Vetterstrøm i TV 2-hittet "Badehotellet", der i disse uger samler flest seere foran skærmen.

- Folk fortæller mig, at de hygger sig med at se serien med deres familier. Mine egne børnebørn på 13 og 8 år ser "Badehotellet", og de synes, det er det bedste TV. De elsker det. Det er en stor glæde at være en del af, for der er ikke så meget, der kan samle familien Danmark, siger Sonja Oppenhagen til BILLED-BLADET.

Badehotellet er blevet kult

For snart 40 år siden var hun med i "Matador", og Sonja Oppenhagen er begejstret for, at en ny, historisk serie nu har fået et godt tag i publikum.

LÆS MERE: Badehotellet: Fru Aurland afslører pinligt uheld i soveværelset

- "Badehotellet" var jo meget udskældt i starten, men serien har virkelig fundet sig selv. "Matador" var heller ikke en kæmpe succes fra dag ét. Slet ikke. "Nå, nå", sagde folk, men efterhånden begyndte den at rydde gaderne hver lørdag. Nu er "Badehotellet" blevet kult, og jeg oplever, at når jeg møder folk i mit hjemmemiljø, siger de: "Ih, det er mandag. Vi skal hjem og se "Badehotellet" i aften, fortæller Sonja Oppenhagen.

Vil du læse det allerførste nummer af BILLED-BLADET fra 1938? Se her hvordan!

Læs mere om: