13. feb. 2017
Af Casper Nielsen

Badehotellet: Fru Aurland afslører pinligt uheld i soveværelset

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20170110_jsu2911_copy.jpg
foto Jesper Sunesen
En hed sengescene mellem fru Aurland og Hr. Weyse endte med et mindre uheld og en masse grin, da scenen skulle optages.

Fru Aurland og Hr. Weyse endte igen i samme seng i aftenens afsnit af Badehotellet på TV 2. Men det gik ikke stille for sig, da den scene skulle laves, afslører Cecilie Stenspil nu over for BILLED-BLADET.

-Det er altid en udfordring, at holde masken overfor Jens Jacob Tychsen, for vi spiller jo i et farce-tempo, men i år skulle vi lave en sengescene, hvor jeg skulle smide mig op i hans seng, og midt i det hele klappede den sgu sammen. Den måtte klodses op med nogle æblekasser, siger Cecilie Stenspil.

Affære med sensibel skuespiller

Det er i den større sags tjeneste, at hun som Fru Aurland igen kaster sig ud en affære med den sensible skuespiller, mens hendes mand Hjalmer Aurland medvirker i et radioprogram.

Lille Severin skal nemlig ikke være enebarn, så Hr. Weyse må træde hjælpende til, nu hvor kontorchefen ikke selv kan få børn.

LÆS OGSÅ: Badehotellets Rosalinde Mynster: Her er min kæreste

Hede temperaturer i kulissen

Temperaturen steg i det hele taget en smule for mange af de medvirkende i aftenens afsnit.

Men i studierne i Risby er der dog kommet mere udsugning, så skuespillerne ikke skal lide så meget i deres varme kjoler og habitter.

-Men en dag var det altså rigtig varmt, så vi blev enige om, at vi lige ville gå udenfor ”på terrassen” og få lidt luft. Ja – ”goddav do”. Så trådte vi altså bare lige ud i kulissen, hvor alle de varme lamper står, griner Cecilie Stenspil

LÆS OGSÅ: BADETHOTELLET: Det er synd for Weyse

Læs mere om: