5. okt. 2022
Af Karina Didriksen

Sonny Fredie Pedersen afslører: Drømmer om børn med kæresten

Sonny Fredie Pedersen.
Sonny Fredie Pedersen.
Foto: Lars H. Laursen
”Vild med dans”-dommeren Sonny Fredie Pedersen bor til daglig i USA med sin kæreste, som han gerne vil stifte familie med en dag.

Sonny Fredie Pedersen har boet i Los Angeles siden 2009, men er i øjeblikket tilbage i Danmark, hvor han har vundet seernes hjerter som dommer i ”Vild med dans”.

Den 36-årige danser og koreograf har altid holdt kortene tæt ind til kroppen, når det gælder hans kærlighedsliv, men nu afslører han, at han har fundet en kvinde at dele livet med.

- Jeg bor sammen med min kæreste, fortæller en glad Sonny Fredie Pedersen til BILLED-BLADET.

Hun er i samme branche som ham og arbejder som danser og koreograf. Navnet vil han gerne holde for sig selv lidt endnu.

Et stort familiemenneske

Sonny Fredie Pedersen og kæresten bor til daglig på en ranch i naturskønne omgivelser i L.A. County, og han drømmer om at stifte familie på et tidspunkt.

- Jeg vil rigtig gerne have børn, for jeg er familiemenneske hele vejen igennem. Der har været nogle år nu, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke er helt klar, siger han og tilføjer med et smil:

- Men nu er det ved at gå op for mig, at der ikke er noget rigtigt tidspunkt, så der går forhåbentligt ikke så lang tid.

I BILLED-BLADET nr. 40, der er på gaden torsdag den 6. oktober, kan du læse et stort interview med Sonny Fredie Pedersen, hvor han fortæller om sit liv i USA og om sin elskede familie.

https://imgix.billedbladet.dk/20220921_lhl9246.jpgx_.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: