Torsdag, 17. september 2020 — af Karina Didriksen

Sonny Fredie-Pedersen: Derfor flyttede jeg til USA

Sonny Fredie-Pedersen.
Sonny Fredie-Pedersen.
Foto: Søren Lamberth
Dansekaptajnen i ”Den vildeste danser”, Sonny Fredie-Pedersen, har boet i Los Angeles i 11 år.

Gennem sin barndom og ungdom medvirkede Sonny Fredie-Pedersen i flere tv-programmer, men pludselig var han væk fra skærmen – og fra Danmark.

For 11 år siden flyttede den 33-årige danser nemlig til Los Angeles for at gøre karriere, men han er nu tilbage i hjemlandet for at være dansekaptajn i underholdningsshowet ”Den vildeste danser” på TV 2.

- Det var slet ikke planlagt, at jeg skulle flytte til USA. Jeg ville bare gerne derover og træne, og så begyndte bolden at rulle, fortæller Sonny Fredie-Pedersen til BILLED-BLADET.

Fik en masse kontakter

Som barn var Sonny Fredie-Pedersen hvert år med sin danseglade familie i USA, men som 19-årig begyndte han selv at rejse derover for at danse og tage timer.

- Jeg fik hurtigt nogle kontakter og fik bekræftet, at folk godt kunne lide de ting, jeg havde med i rygsækken fra Danmark, forklarer han.

Senere fik den talentfulde danser en kontrakt og en arbejdstilladelse og flyttede permanent til Los Angeles for at forfølge en international karriere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Koreograf i Hollywood

Han arbejder i dag som koreograf på film, tv og stageshows i Hollywood. Derudover har Sonny siden 2008 haft danseakademiet International Dance Academy.

Læs det store interview med Sonny Fredie-Pedersen i BILLED-BLADET nr. 38, der er på gaden fra torsdag den 17. september. Her fortæller han om livet i Hollywood, om familien, og hvorfor han forlod Danmark. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden