17. sep. 2020
Af Karina Didriksen

Sonny Fredie-Pedersen: Derfor flyttede jeg til USA

Sonny Fredie-Pedersen.
Sonny Fredie-Pedersen.
Foto: Søren Lamberth
Dansekaptajnen i ”Den vildeste danser”, Sonny Fredie-Pedersen, har boet i Los Angeles i 11 år.

Gennem sin barndom og ungdom medvirkede Sonny Fredie-Pedersen i flere tv-programmer, men pludselig var han væk fra skærmen – og fra Danmark.

For 11 år siden flyttede den 33-årige danser nemlig til Los Angeles for at gøre karriere, men han er nu tilbage i hjemlandet for at være dansekaptajn i underholdningsshowet ”Den vildeste danser” på TV 2.

- Det var slet ikke planlagt, at jeg skulle flytte til USA. Jeg ville bare gerne derover og træne, og så begyndte bolden at rulle, fortæller Sonny Fredie-Pedersen til BILLED-BLADET.

Fik en masse kontakter

Som barn var Sonny Fredie-Pedersen hvert år med sin danseglade familie i USA, men som 19-årig begyndte han selv at rejse derover for at danse og tage timer.

- Jeg fik hurtigt nogle kontakter og fik bekræftet, at folk godt kunne lide de ting, jeg havde med i rygsækken fra Danmark, forklarer han.

Senere fik den talentfulde danser en kontrakt og en arbejdstilladelse og flyttede permanent til Los Angeles for at forfølge en international karriere.

Koreograf i Hollywood

Han arbejder i dag som koreograf på film, tv og stageshows i Hollywood. Derudover har Sonny siden 2008 haft danseakademiet International Dance Academy.

Læs det store interview med Sonny Fredie-Pedersen i BILLED-BLADET nr. 38, der er på gaden fra torsdag den 17. september. Her fortæller han om livet i Hollywood, om familien, og hvorfor han forlod Danmark.

Læs mere om: