Søndag, 29. januar 2023 — af Karina Didriksen

Sonny Fredie Pedersen fik hjælp af søsteren Gigi, da han skulle fri til sin kæreste

Sonny og Gigi Fredie-Pedersen.
Sonny og Gigi Fredie-Pedersen.
Foto: Dan Mariegaard
”Vild med dans”-dommeren Sonny Fredie Pedersen friede i december til sin kæreste Nika Kljun, og inden da havde han fået hjælp af sin søster Gigi til noget helt særligt.

Sonny Fredie Pedersen havde længe drømt om at fri til sin kæreste, Nika Kljun, da han i december 2022 endelig fandt det rette sted og tidspunkt.

Han friede til sin store kærlighed under en ferie i Fransk Polynesien og satte en smuk, diamantbesat guldring på hendes finger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forlovelsesringen er købt i Danmark, og Sonny Fredie Pedersen afslører, at han fik hjælp af sin storesøster Gigi til at finde den helt rette ring.

- Ringen er købt på Frederiksberg i efteråret, og jeg har fået den lavet specielt til Nika. Jeg nåede lige at få den med hjem efter ”Vild med dans”, fortæller han med et smil til BILLED-BLADET.

Foto: Søren Lamberth

Besøgte mange butikker

36-årige Sonny Fredie Pedersen bor normalt i Los Angeles, men var hjemme i Danmark, da han skulle være dommer i ”Vild med dans”. Og så slog han to fluer med et smæk.

- Jeg boede hos min søster på Frederiksberg, hvor der ligger en masse smykkebutikker i nærheden, forklarer han og fortsætter:

- Gigi tog med mig ud for at kigge på ringe, og vi brugte en hel eftermiddag på det. Pludselig fandt vi en lille butik, hvor ringen kunne laves fra bunden af. Det var helt perfekt.

I BILLED-BLADET nr. 4, der var på gaden torsdag den 26. januar, kan du læse et stort interview med Sonny Fredie Pedersen og hans kæreste Nika, hvor de fortæller alt om deres kærlighedshistorie og deres drømme om bryllup og børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden