7. sep. 2018
Af Karina Didriksen

Stærke kvinder kæmper om TV-seerne

Fotomontage. Christiane Schaumburg-Müller, Sarah Grünewald, Lina Rafn og Sanne Salomonsen.
Fotomontage. Christiane Schaumburg-Müller, Sarah Grünewald, Lina Rafn og Sanne Salomonsen.
Foto: TV 2/Mikkel Tjellesen og DR
Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald er værter på TV 2’s ”Vild med dans”, der fredag skal konkurrere mod DR’s ”LIVE”, der har Sanne Salomonsen og Lina Rafn i front.

Der er dømt TV-krig, når TV 2 fredag aften kl. 20.00 blænder op for en ny sæson af ”Vild med dans”.

Præcis samtidig sender DR1 nemlig talentshowet ”LIVE”.

Begge programmer har stærke kvinder i front. I ”Vild med dans” er det nye værtspar Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, mens Sanne Salomonsen og Lina Rafn er coaches i ”LIVE”.

I TV 2’s populære danseprogram skal årets bedste nydanser findes blandt 12 kendte danskere, mens Danmarks nye liveartist skal findes i DR’s nye fredagssatsning.

Tina Turner og Madonna

DR’s liveshow havde premiere for en uge siden, den 31. august, og Sanne Salomonsen og Lina Rafn har glædet sig til at arbejde sammen – på trods af deres forskelligheder.

- Der er måske mere Gwen Stefani og Tina Turner i Sanne, hvor der måske er mere Madonna og Jennifer Lopez i mig. Jeg giver den fulde performer-pakke, hvor man danser, og alt er timet, tilrettelagt og iscenesat, hvor Sanne mere giver guitar og cowboystøvle. Hun er ikke bange for at gå ”all in”, siger Lina Rafn til dr.dk.

Premieren på ”LIVE” havde lidt over en halv million seere, og nu må tiden vise, hvilken kanal danskerne zapper over på fredag den 7. september kl. 20.00.

Læs mere om: