31. okt. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Steen Langebergs søde ord til Puk Elgård: Jeg kommer til at savne dig

Steen Langeberg og Puk Elgård 
Steen Langeberg og Puk Elgård
Foto: Lars H. Laursen og Jesper Sunesen
Søndag havde Puk Elgård sidste vagt på "Go' morgen Danmark", og medværten Steen Langeberg gav hende nogle søde ord med på vejen.

Traditionen tro er der søndag ”Go’ morgen Danmark” på TV 2, men dagens udsendelse sluttede noget anderledes, end den plejer.

Puk Elgård har nemlig sagt sin stilling op, og programmet var dermed det sidste med hende som vært.

Steen siger tak

Derfor blev hun også meget fortjent rost for sin mangeårige indsats, og medværten Steen Langeberg gav hende nogle søde ord med på vejen til sidst i programmet.

- Jeg vil gerne sige tak. Vi har siddet her mange år. De syv-otte år, du har siddet her, har jeg siddet her i i hvert fald seks af dem sammen med dig, og det har været en kæmpestor fornøjelse. Det har været så dejligt, og vi har grinet og haft det skægt, og jeg kommer til at savne dig helt vildt, Puk, sagde Steen Langeberg i programmet, hvor han også roste kollegaen for hendes store talent for at tale med og interviewe alle typer mennesker.

Sjove øjeblikke med Puk

På Puk Elgårds sidste arbejdsdag på ”Go’ morgen Danmark” havde kollegaerne fundet nogle af de bedste og sjoveste klip frem med tv-værten, som de havde samlet i en lille video.

Se den herunder:

Læs mere om: