Søndag, 31. oktober 2021 - af af Ulrik Ulriksen

Derfor stopper Puk Elgård på Go’ morgen Danmark

Puk Elgård
Puk Elgård
Foto: Jesper Sunesen
Puk Elgård har sagt sin stilling på TV 2’ s "Go’ morgen Danmark" op, og nu venter en spændende tid for hende og familien.

Puk Elgård har sagt sin stilling på "Go’ morgen Danmark" op, og hun har i dag for sidste gang været på job som vært på det populære morgenprogram på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Puk Elgård tager hul på nyt kapitel

For Elgård venter nu en rigtig spændende tid med en helt anden rytme og et helt andet indhold, end hun har været vant til i mange år på "Go’ morgen Danmark".

- Det er svært for mig at være i rutiner alt længe. Jeg lever for udfordringer og opgaver der skal løses. Der ligger mit drive. Ikke i det vante eller i gentagelser. Jeg kan lide at bygge op og få ideer  siger Puk, da BILLED-BLADET taler med hende i forbindelse med den store beslutning.

- Jeg skulle til at tage hul på mit niende år på "Go morgen" og det er lang tid, kommer det fra Puk, der godt ved, at hun skal passe på med at sige, at hun aldrig vender tilbage til tv. 

Man skal aldrig sige aldrig

- Jeg er i dialog med nogle chefer. Tv har været mit liv i siden 1995. Det kan sagtens være, at der kommer et program, som er det helt rigtige. Jeg vil bare tillade mig at være mere kræsen, siger Elgård, der de seneste år har rettet fokus mod noget helt nyt.

- De seneste år er mine interesser gået meget i retning af miljø og natur og klima. Det er der mit hjerte og min interesse ligger.  Jeg ved ikke om det er for sent at få en naturvejlederuddannelse, eller om jeg på anden måde kan arbejde på det område, fordi det er i virkeligheden det, jeg interesserer mig allermest for. Der er så meget jeg gerne vil formidle på det felt.  Så måske skal jeg den vej i en organisation af en slags eller sådan noget lignende, eller måske med programmer om netop de emner siger en glad og smilende Puk, der helt tydeligt har det rigtig godt med sin store beslutning om at stoppe på "Go morgen".

- Lige nu skal jeg bare kramme mine kolleger og nyde lidt frihed. Hils i øvrigt alle "Go morgen"s seere, siger Puk. De er de mest trofaste og dedikerede seere. Sikke meget vi har oplevet sammen. Men nu er det farvel til den røde sofa.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden