10. okt. 2015
Af af Liz Rørsig

Stephania Potalivo: Det var vildt hårdt at gå ned i karakterer

Stephania Potalivo
Skuespiller Stephania Potalivo var ked af, at dommerne ikke var helt så meget med hende og Morten Kjeldgaard som i den forgående programmer i fredagens udgave af "Vild med dans".
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Skuespilleren Stephania Potalivo nød at danse rumba i det femte program af ”Vild med dans”, men hun og Morten Kjeldgaard var kede af, at de røg ned på dommernes karakterskala.

Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard nød at danse rumba, da der var dømt ”latin fever” i program fem af ”Vild med dans”.

Dansen var svær for Stephania Potalivo, og hun havde lagt mange følelser i den.

- Jeg var glad for dansen, og bagefter syntes jeg ikke, at det var gået dårligt. Men det var vildt hårdt, at dommerne lige pludselig gav lavere karakterer, end vi har fået tidligere. Jeg vil jo gerne udvikle mig. Men jeg gør det så godt som muligt og går meget op i dansen, sagde Stephania Potalivo efter showet til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Stephania Potalivo skadet - kæmper for at fortsætte i "Vild med dans"

Morten Kjeldgaard tager uddannelse

Hun er ved siden af dansetræningen i fuldt gang med optagelserne til en ny sæson af ”SJIT Happens”, mens Morten Kjeldgaard er ved at uddanne sig til personlig træner.

- Ja, det er så lige kommet oven i alt det andet, men jeg kunne desværre ikke udskyde eksamen, sagde danseren, der selv ser meget ”fit” ud.

- Jeg ved ikke, om jeg har tabt mig, jo, det har jeg måske nok. Det gør jeg altid her i ”Vild med dans”, sagde Morten Kjeldgaard, der får stor støtte af kæresten Vegard Kristiansen.

Han er dog travlt optaget fredag aften, hvor han foruden at være sanger også er danser hos Wallmanns i Cirkusbygningen.

Læs mere om: