Stine Bjerre Mortensen fra Barcelona: Vi går og holder vejret!

Stine Bjerre Jørgensen

Stine Bjerre Jørgensen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
For Stine Bjerre Mortensen, der bor i Barcelona, byder dagligdagen med corona-restriktioner på mange udfordringer.

TV2-Sportens profil Stine Bjerre Mortensen bor i den spanske storby Barcelona sammen med sin mand, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, der er ansat hos storklubben FC Barcelona.

Selvom der ikke er meget sport at lave tv om i denne tid, har Stine alligevel meget travlt, for hun laver masser af indslag til TV2 News om corona-situationen i Barcelona.

Stine Bjerre holder vejret

Smittetallene er høje i den spanske millionby, og det har fået myndighederne til at stramme corona-retningslinjerne igen.

- Man går og holder vejret lidt, lyder det på TV2 News fra Stine Bjerre Mortensen, der fortæller, at spaniernes sommerferie nu begynder og det giver ekstra udfordringer.

Skal have maske på

- Man har forsøgt meget, lyder det desuden fra Stine, der fortæller, at hverdagen i Barcelona er med restriktioner, og det betyder blandt andet, at man skal have maske på i det offentlige rum, og at der er lukket ned for nattelivet.

I Barcelona forventer man desuden, at udlandet snart lukker endnu mere ned for rejser til Barcelona.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden