Mandag, 3. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Royalt ferieminde: Mary overraskede med sommerquiz

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Undervejs på det private sommertogt med kongeskibet Dannebrog sidste år bød kronprinsesse Mary på de sociale medier på en sjov feriequiz.

Kronprinsesse Mary optog på kronprinsfamiliens private sommersejlads ombord på kongeskibet Dannebrog sidste år en lille video fra dækket på kongeskibet Dannebrog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary bød på quiz

I teksten på Det danske kongehus' side på Instagram og Facebook spurgte Mary os allesammen, om vi kunne gætte, hvor hun og kronprins Frederik samt deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine var lige på det tidspunkt, videoen blev optaget.

I det oprindelige opslag med quiz-spørgsmålet står der: "Så er vi på farten igen. Det danske sommervejr tager sig ud fra sin blæsende men også smukke side. Og hvor er vi mon? 

Marys svar

Senere lagde kronprinsessen på de sociale medier svaret på sin quiz i kommentartråden.

- Her sejler vi forbi Sletterhage Fyr, som flere genkendte, lød det fra kronprinsesse Mary.

Herligt privat sommertogt 

Kronprinsfamilien var sommeren 2019  på en herlig rejse rundt i Danmark, og de nåede blandt andet forbi det nordlige Sjælland og den jyske østkyst.

Der blev hygget til den store OL-guldmedalje både på dækket af Dannebrog, og når familien gik i land både på Sjælland og i Jylland.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden