2. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Royalt Sommerminde: Isabella fik en ny sød ven

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien nyder lige nu sommeren i Danmark, og de seneste mange somre har Mary og Frederik sammen med Josephine, Vincent, Isabella og Christian virkelig haft mange skønne oplevelser i det danske sommerland.

Kronprinsfamilien nyder lige nu sommeren i Danmark, og de har blandt andet sammen med deres børn Josephine, Vincent, Isabella og Christian nydt flere gode uger i Gråsten i Sønderjylland samt i Skagen helt i nord.

Prinsesse Isabella i hopla

I det hele taget har kronprinsfamilien de seneste år haft mange gode oplevelser i det danske sommerland.

For et par år siden var prinsesse Isabella, prins Christian, prinsesse Josephine og prins Vincent sammen med Mary og Frederik en tur på Lolland.

Sommersejlads med Dannebrog

Familien var på privat sommersejlads med Dannebrog i den første del af august og gik i land på Lolland, hvor de besøgte Knuthenborg Safaripark.

Mange spændende dyr

Kronprinsfamilien havde en dejlig dag i den spændende safaripark, hvor de så mange vilde dyr.

De royale feriegæster var også et smut forbi Knuthenborgs spændende dinosaurskov.

Mary var flittig med sit kamera på den royale famlieudflugt.

Kronprinsessens billeder af børnene og af kronprinsen i aktion i Knuthenborg, blev lagt på kongehusets sociale medier som en særlig sommerhilsen anno 2018.

Marys private billeder

Ved at trykke på pilen til højre på Instagram-opslaget ovenfor kan man bladre i den søde fotoserie med kronprinsfamilien i Knuthenborg Safaripark.

På billederne kan man se kronprinsessen møde en sulten giraf samt prinsesse Isabella, der iført en fin ”Ciao Bella” t-shirt møder en ny sød ven i lemurskoven.

De øvrige af kronprinsesse Marys billeder fra kongehusets Instagram-opslag viser kronprinsen i safariparkens dinosaurskov, prins Christian og prins Vincent på fossiljagt i dinosaurskoven, prins Vincent med en model af en tyrannosaurus rex samt prinsesse Josephine med en katta-lemur.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb31-forsider_4.jpg

Læs mere om: