Lørdag, 1. august 2020 — af Ulrik Ulriksen

Royalt sommerminde: Seje Josephine og Vincent besteg Ballebjerg

Prinsesse Josephine og prins Vincent
Prinsesse Josephine og prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien nyder lige nu sommeren i Danmark, og de seneste par somre har Mary og Frederik sammen med Josephine, Vincent, Isabella og Christian i det hele taget haft mange gode oplevelser i det danske sommerland.

Kronprinsfamilien nyder lige nu sommeren i Danmark, og de har blandt andet sammen med deres børn Josephine, Vincent, Isabella og Christian nydt flere gode uger i Gråsten i Sønderjylland samt Skagen i det nordligste af hovedlandet.

Josephine og Vincent på eventyr med familien

I det hele taget har kronprinsfamilien de seneste år haft mange gode oplevelser i det danske sommerland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For et par år siden var prinsesse Josephine og prins Vincent sammen med prins Christian og prinsesse Isabella samt Mary og Frederik en tur på Samsø.

Privat sommersejlads

Familien var på privat sommersejlads med kongeskibet Dannebrog og gik i land på den smukke ø, og her besteg Josephine og Vincent sammen med familien Samsøs højeste punkt Ballebjerg.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smuk udsigt

Fra toppen af Ballebjerg kunne kronprinsparrets børn nyde den meget smukke udsigt, og netop denne scene forevigede kronprinsesse Mary med sit kamera.

Marys billede af børnene på toppen af Ballebjerg, blev lagt på kongehusets sociale medier som en særlig sommerhilsen anno 2018.

Marys billeder

De øvrige af kronprinsesse Marys billeder fra kongehusets Instagram-opslag viser et smukt øjeblik fra sejladsen mellem København og Aarhus, kongeskibet Dannebrog set fra Lyø, prins Vincent og prinsesse Josephine på vej under Svendborgsundbroen samt Vincent som ser mod Tåsinge.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden