Onsdag, 18. marts 2020 - af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre til Casper U.: Jeg ville skynde mig hjem til dig!

Stine Bjerre Jørgensen og Casper U. Mortensen
Stine Bjerre Jørgensen og Casper U. Mortensen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
For TV2-værten Stine Bjerre er det vigtigt at være sammen med sin mand Casper U. Mortensen, og derfor skyndte hun sig også fra Danmark til sit og Caspers hjem i Barcelona, da coronavirussen så småt lukkede landene ned.

TV2-profilen Stine Bjerre Mortensen måtte handle i en vis fart, da der i Danmark begyndte at komme nye tiltag mod den frygtede coronavirus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For Stine Bjerre er det vigtigt at være sammen med sin mand Casper U. Mortensen, og derfor skyndte hun sig fra Danmark til sit og Caspers hjem i Barcelona, da coronavirussen så småt lukkede landene ned.

Stine Bjerre var i Danmark

 - Jeg var hjemme i Danmark, da Mette Frederiksen holdt pressemøde og sagde, at Danmark lukker ned, siger Stine i en video på SMILfondens Facebookside, hvor hun forleden sammen med Casper U. Mortensen sendte live og blandt andet svarede på følgernes spørgsmål.

Ville skynde sig

- Jeg ville skynde mig hjem til dig, hvis du heller ikke kunne forlade Barcelona, lyder det desuden i live-sendingen fra Stine direkte henvendt til Casper, der til daglig spiller professionel håndbold for storklubben FC Barcelona.

Byen er lukket ned

Stine og Casper hygger sig i Barcelona, men samtidig er hele situationen også meget surrealistisk. Lige nu er den catalanske storby lukket helt ned, og borgerne er blevet bedt om at holde sig indenfor hjemmets fire vægge.

Det er mærkeligt

Stine og Casper er glade for at være sammen, men det er samtidig mærkeligt at være væk fra familien i Danmark.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Det er rigtig mærkeligt, vi ikke er sammen med familien. Man er bekymret for sine forældre, siger Stine Bjerre Mortensen i videoen fra SMILfonden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden