Endnu en royal fest i fare

Foto: Hanne Juul
Mange store arrangementer er i fare for aflysning i disse corona-tider. Dronningen har aflyst sin store 80-års fødselsdag i april, og i forbindelse med afviklingen af endnu en stor royal fest forholder man sig nu afventende.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og mange, mange andre danskere krydser i denne tid fingre for, at corona-krisen i Danmark snart er overstået.

Mary og Frederik vil føre an

Midt i alt dette er der naturligvis opstået spekulationer om, hvorvidt den royale løbefest Royal Run bliver afviklet efter planen i begyndelsen af juni med over 80.000 danskere i aktion anført af Mary og Frederik samt kronprinsparrets fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

I Royal Run-ledelsen er man meget opmærksomme på myndighedernes skærpede indsats over for coronavirussen COVID-19.

Myndighedernes påbud gælder

Indtil videre gælder myndighedernes påbud marts måned.

- Royal Run afvikles d. 1. juni (og 28. maj i Grønland), og vi er derfor nødt til at forholde os afventende og arbejde frem imod forhåbentlig at kunne afvikle Royal Run, lyder det fra Royal Run-arrangørerne, der følger udviklingen tæt, og vi er i løbende dialog med nationale og internationale sportsorganisationer for at sikre den rette håndtering.

Fællesskaber sættes i bero

I mellemtiden anbefaler man fra Royal Runs side, at diverse træningsfællesskaber frem mod Royal Run sættes i bero i marts måned. I stedet opfordres alle kommende Royal Run-løbere til træning på egen hånd.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden