Onsdag, 18. marts 2020 — af Ulrik Ulriksen

Endnu en royal fest i fare

Foto: Hanne Juul
Mange store arrangementer er i fare for aflysning i disse corona-tider. Dronningen har aflyst sin store 80-års fødselsdag i april, og i forbindelse med afviklingen af endnu en stor royal fest forholder man sig nu afventende.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og mange, mange andre danskere krydser i denne tid fingre for, at corona-krisen i Danmark snart er overstået.

Mary og Frederik vil føre an

Midt i alt dette er der naturligvis opstået spekulationer om, hvorvidt den royale løbefest Royal Run bliver afviklet efter planen i begyndelsen af juni med over 80.000 danskere i aktion anført af Mary og Frederik samt kronprinsparrets fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Royal Run-ledelsen er man meget opmærksomme på myndighedernes skærpede indsats over for coronavirussen COVID-19.

Myndighedernes påbud gælder

Indtil videre gælder myndighedernes påbud marts måned.

- Royal Run afvikles d. 1. juni (og 28. maj i Grønland), og vi er derfor nødt til at forholde os afventende og arbejde frem imod forhåbentlig at kunne afvikle Royal Run, lyder det fra Royal Run-arrangørerne, der følger udviklingen tæt, og vi er i løbende dialog med nationale og internationale sportsorganisationer for at sikre den rette håndtering.

Fællesskaber sættes i bero

I mellemtiden anbefaler man fra Royal Runs side, at diverse træningsfællesskaber frem mod Royal Run sættes i bero i marts måned. I stedet opfordres alle kommende Royal Run-løbere til træning på egen hånd.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden