Onsdag, 7. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Stine holdt rørende tale til sit bryllup: Nu afslører hun nye detaljer

Tirsdag aften kunne man komme helt tæt på Niels og Stines sbryllup i "Landmand søger kærlighed - ekstra". 

Tirsdag aften kunne man komme helt tæt på Niels og Stines sbryllup i "Landmand søger kærlighed - ekstra". 

Foto: Blu/TV 2
Det var langt fra hele Stine bryllupstale, der blev vist tirsdag aften i "Landmand søger kærlighed - ekstra", og nu afslører hun flere detaljer fra den rørende tale.

Det er godt tre måneder siden, Stine og Niels fra ”Landmand søger kærlighed” blev gift, og tirsdag aften kunne seerne komme med til brylluppet.

Et tv-hold var nemlig med på parrets store dag, og optagelserne blev klippet sammen til et særafsnit af ”Landmand søger kærlighed – ekstra”.

Talte til Niels' familie

Der blev vist klip fra både før, under og efter vielsen, og brudens tale er noget af det, der har gjort stort indtryk på mange seere. Bruden holdt en utrolig rørende tale, og der var helt sikkert også mange hjemme i stuerne, der fik våde øjne.

Men talen var lang, og det var langt fra det hele, der blev vist i programmet. Nu afslører Stine noget af det, der ikke kom med i programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Talen blev alt, hvad jeg havde håbet på og meget mere. Der blev både grint og grædt. Og hvad man heller ikke ser, er at jeg havde en helt særlig besked til Niels’ nærmeste familie. Niels har en bror, der er hørehæmmet, og derfor havde jeg lært at sige en ganske særlig sætning på tegnsprog. Jeg fik helt sikkert ikke 10 for udførsel, men fik helt sikkert 10 for forsøget", skriver Stine i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Seerne reagerer på Stines tale

I talen til brylluppet talte Stine også til sin kære mand, Niels, som hun nu venter barn med, ligesom hun også takkede sin far og sine veninder, der også var en del af den store dag.

I forbindelse med at programmet om parrets bryllup er blevet vist på tv, takker Stine for de mange reaktioner, hun har fået for sin tale.  

"I aftenens afsnit ser man bl.a. et lille klip fra min tale, og til det vil jeg bare sige tak for alle de søde tilbagemeldinger, der er kommet. Mange af jer har været rørt til tårer, ligesom jeg heller ikke selv kan se det klip uden at græde", skrev hun ud til sine følgere tirsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden