Stine og Niels er blevet gift: Afslører nye detaljer om brylluppet

Stine og Niels 

Stine og Niels 

Foto: Hanne Juul
Stine og Niels mødte hinanden i "Landmand søger kærlighed", og i weekenden blev de gift. Nu afslører bruden nye detaljer om drømmebrylluppet.

Det er to år siden, at Stine og Niels mødte hinanden for første gang på en speeddate i ”Landmand søger kærlighed”, og her i weekenden blev tv-parret gift.

Vielsen fandt sted hjemme under bøgetræet i deres egen have, hvor de nærmeste var samlet for at fejre dem.

Et drømmebryllup

Efterfølgende var der reception i haven, og senere på dagen var der bryllupsfest i den gamle staldbygning, som det nygifte par har brugt de sidste mange måneder på at renovere og istandsætte, så den var klar til den store dag. 

- Lørdag blev alt det, vi havde ønsket os og meget mere på en eller anden måde. Det var virkelig en dejlig dag. Det blæste ret meget under vielsen, så der var ikke så mange, der hørte, hvad giftefogeden sagde, men Niels og jeg havde vinden i ryggen og startede vores ægteskab i medvind, fortæller bruden i en række Instagram-stories, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Tv-hold var med til brylluppet

Selv om flere af gæsterne havde svært ved at høre, hvad der blev sagt under vielsen, fik de lejlighed til at genhøre det senere på dagen.

Der var nemlig et lille tv-hold med til brylluppet, og lydmanden brugte noget af tiden efter vielsen på at klippe optagelserne fra vielsen sammen, så det kunne blive afspillet senere på aftenen, så alle kunne høre, hvad der faktisk var blevet sagt. Seerne får også glæde af tv-optagelserne, for senere på året bliver der vist klip fra brylluppet i ”Landmand søger kærlighed – ekstra”.

Stine og Niels 
Foto: Privat

Stine og Niels 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Rørende taler 

Det var bruden selv, der havde lavet bryllupskagen, og den efterfølgende middag bød på helstegt pattegris samt islagkager – dem havde Stine også selv kreeret.

Under bryllupsmiddagen var der flere indslag, som fik både tårer og grin frem.

- Under middagen var der nogle forskellige indslag. Niels holdt en tale, der var fra hjertet. Han stod godt nok med et stykke papir, men han kiggede ikke på det en eneste gang, så der var ingen tvivl om, at alt det han sagde, kom lige fra hjertet, og det var rigtig fint, siger Stine på Instagram.

Bruden holdt også selv tale på den store dag.

- Jeg havde brugt rigtig lang tid på at skrive min tale, og der blev både grint og grædt. Jeg benyttede samtidig talen til lige at sige et par søde ting til min far, som jeg ikke får sagt normalvis. Det var et meget rørende øjeblik for mig.

Stine og Niels blev viet i deres egen have. 
Foto: Privat

Stine og Niels blev viet i deres egen have. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden