Stjernen fra tv-serien DNA: Sådan var det at blive mor

Johanne Louise Schmidt. 

Johanne Louise Schmidt. 

Foto: Kaspar Wenstrup
Det var en stor omvæltning for den ”DNA”-aktuelle skuespiller Johanne Louise Schmidt, da hun blev mor til datteren Allie.

I TV 2-serien ”DNA” spiller Johanne Louise Schmidt en kvinde, der har mistet sin lille datter. I virkeligheden har skuespilleren også en lille pige, og det var en stor omvæltning for hende, da hun blev mor for første gang.

- I starten syntes jeg, at det var så overvældende at få et barn. Jeg havde meget svært ved bare at gå uden for en dør de første måneder af hendes liv, fordi jeg tænkte ”hvad nu hvis hun græder”, fortæller skuespilleren til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Det var meget grænseoverskridende på mange måder, fordi jeg oplevede det ultimative ansvar - at holde hende i live, give hende mad og få hende til at sove.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Datteren har den dejligste alder

35-årige Johanne Louise Schmidt har datteren Allie på to et halvt år med skuespillerkæresten Thomas Hwan, kendt fra DR-serien "Bedrag".

- Jeg synes, det er meget nemmere at have et barn på to år end at have en baby! Hun har den dejligste alder lige nu og betyder alt for mig, siger hun med et stort smil. 

Krimiserien ”DNA” kan ses mandage kl. 20.00 på TV 2. 

Foto: Krestine Havemann

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden