Tirsdag, 21. december 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Stjernerne fra Alletiders Nisse: Sådan ser de ud i dag

Det er 26 år siden, at der var premiere på "Alletiders Nisse". I galleriet herover kan man se, hvordan de elskede skuespillere ser ud i dag.

Man kan næsten ikke sige julekalender uden ikke også at sige Pyrus, og i årenes løb er der da også produceret hele fire julekalendere om ungnissen og livet i rigsarkivet.

I år TV 2 budt på en gensyn med "Alletiders Nisse" hver eftermiddag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad er en nisse?

Den blev sendt første gang i 1995 og er den anden julekalender i rækken.

I den første julekalender handlede det for nisser og mennesker om at genfinde julen, og i ”Alletiders Nisse” er Pyrus igen kommet på en opgave.

Sammen med skolekammeraten Kandis skal han lave en rapport til nisseversitetet, som svarer på, hvad en nisse er. For at finde svaret rejser de ind og ud af bøgerne og besøger blandt andet ”Peters jul”, ”Nøddebo Præstegård” og ”Far til fire i byen”.  

Eventyrlig rejse 

Bertramsen og Josefine ude i arkivet er på nogenlunde samme opgave. Den usympatiske Uffe Spage-Andersen er blevet ansat for at digitalisere arkivet, så de beslutter sig for at gøre noget, som computere ikke kan klare: De vil bevise, at nisser eksisterer.

Det bliver en eventyrlig december måned, som man altså igen i år har kunnet se eller gense på TV 2.

Nisserne i julekalenderen bliver spillet af Jan Linnebjerg, Paul Hüttel og Christiane Bjørg Nielsen, mens menneskerne ude i arkivet bliver spillet af Jesper Klein, Jeanne Boel og Steen Stig Lommer.

Klik dig gennem galleriet herover og se, hvordan skuespillerne ser ud i dag.

GALLERI: Stjernerne fra julekalenderen Alletiders Nisse før og nu

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden