26. aug. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Stjernespækket hold: TV 2 på vej med ny serie

TV 2's nye serie "Overleverne". 
TV 2's nye serie "Overleverne".
Foto: TV 2
TV 2's nye dramakomedieserie "Overleverne" handler om en række mennesker, der alle har været gennem et cancerforløb og nu skal til at leve "det almindelige liv" igen.

Efteråret er lige om hjørnet, og traditionen tro betyder det masser af spændende og nye programmer.

Til efteråret kan man blandt andet se frem til en nye serie fra TV 2 med et stjernespækket hold.

”Overleverne” er titlen på den nye dramakomedieserie, og den handler om, hvordan man genfinder lysten til livet efter at have snydt døden.

Her møder man otte meget forskellige personer i alderen 25-65, som alle har været gennem et cancerforløb. De deltager i et kursus, hvor de i løbet af fem døgn bliver konfronteret med deres største frygt, nemlig livet.

Tilbage til livet

De to kursusledere spilles af Marie Askehave og Ole Lemmeke, og i de øvrige roller finder man blandt andre Jacob Lohmann, Kirsten Lehfeldt, Ole Lemmeke og Sebastian Jessen.

- En ud af tre danskere får cancer, og to ud af tre overlever sygdommen. Serien går ind i det limbo, mange befinder sig i på den anden side af den alvorlige sygdom. Altså når man er erklæret rask og skal til at leve ”det almindelige liv” igen. Problemet er bare, at sygdommen har forandret den, man var, både privat og på jobbet, og også de tætte relationer er mærket af forandringen, siger Mette Heiberg, TV 2 executive producer, i en pressemeddelelse.

”Overleverne” er en ensemblefortælling med en stor portion humor og et højt tempo, der stiller skarpt på menneskers reaktion på en livsomvæltende krise. De seks afsnit kan ses på TV 2 i løbet af efteråret.

Læs mere om: