Tirsdag, 12. januar 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Stor succes til Livet er fedt: Så mange så med

Allan Petersen
Allan Petersen
Foto: Martin Høien
Mange husker stadig Line, Merethe, Allan og Marianne, og mandag var der flere end en million seere, der nød gensynet med dem i "Livet er fedt - 20 år efter".

Omkring en million så med, da de første udsendelser af "Livet er fedt" blev sendt i 2001. 

Det er i år 20 år siden, det populære TV 2-program fik premiere, og Merethe, Allan, Line og Marianne er fortsat populære. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mandag aften blev det første afsnit af "Livet er fedt - 20 år efter" sendt, og der var rigtig mange, der kiggede med hjemme foran fjernsynet. 

Faktisk var der 1.003.000, som i løbet af mandagen så programmet på TV 2 eller via streaming, oplyser TV 2. Tallet vil vokse yderligere de kommende dage, når endnu flere ser programmet på TV 2 Play. 

I hele sidste uge var der blot to programmer, som sneg sig op over en million seere. "X Faktor" blev set af 1.150.000, mens debatten med statsminister Mette Frederiksen søndag aften på TV 2 blev fulgt af 1.107.000 seere. 

En ny rapport, som DR medieforskning offentliggør i næste uge, viser, at danskernes tv-forbrug generelt har ændret sig som følge af coronakrisen. 

 

Rapporten viser for eksempel, at hver danskers tv-forbrug steg med 13 minutter dagligt - svarende til 11 procent - fra den 11. marts til den 10. maj 2020. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden