Tirsdag, 24. august 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Svend og Maryna fra Landmand søger kærlighed: Sådan går det i dag

Maryna og Svend
Maryna og Svend
Foto: Dan Mariegaard
Der er sket meget i Svend og Marynas liv, siden hun i efteråret flyttede ind på hans gård i Vestjylland.

En ny omgang af ”Landmand søger kærlighed” er i fuld gang, og nye modige deltager søger igen den eneste ene.

En af dem, man kunne følge sidste år, er 43-årige Svend Kirkegaard Hansen. I programmet måtte Lene Beier dog give ham den svære besked, at der kun var kommet tre breve, men det viste sig ikke at være noget problem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bor i campingvogn

Den helt rigtige kvinde havde nemlig skrevet til Svend, og kort efter optagelserne sluttede, blev han kærester med Maryna Varkholiak, som flyttede ind på hans gård i oktober.

Parret er fortsat glade for hinanden, og siden er der sket meget i deres liv. Ikke mindst bor de ikke længere i det stuehus, der har været Svends barndom. Det er nemlig revet ned, og om få måneder står der et splinternyt typehus på den gamle grund. I mellemtiden bor de i en campingvogn i haven.

Nyt hus på vej

- Allerede i programmet sagde hun, at hun gerne så, der blev ændret nogle ting, og det var jeg indforstået med. Jeg ville ikke renovere det, inden der var nogen, der flyttede ind, for jeg kunne leve med det, som det var, fortæller Svend, der nyder at have fundet en, han kan dele livet med.

Parret glæder sig nu til, at de kan flytte ind i deres nye drømmehjem omkring årsskiftet. 

Man kan læse hele interviewet med Svend og Maryna i BILLED-BLADET nummer 34, der udkommer på torsdag, og her kan man også se de flotte nye billeder af parret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden