Torsdag, 10. januar 2019 - af Annemette Mikkelsen

Tæt på TV 2's tre flotte håndboldherrer

Foto: Jesper Sunesen, Hanne Juul og Birger Storm
Jakobsen, Svensson og Ankerdal er i spidsen. TV 2 er klar til at byde håndboldfeberen velkommen, når VM i herrehåndbold begynder i aften. Her kan du blive klogere på TV 2’s trio.

Det bliver med et hav af velkendte ansigter, at TV 2 byder håndbold-Danmark indenfor. For VM på hjemmebane er nemlig landet.  Med Morten Ankerdal i spidsen samt Daniel Svensson og Claus Møller Jakobsen som eksperter er kanalen klar til at kick-starte VM i herrehåndbold i gang. Hermed har TV 2 stillet et stærkt hold af dygtige og flotte håndboldfyre, der hver på deres felt nok skal sørge for, at vi får en underholdende håndbold VM.

- 45-årige Morten Ankerdal er for alvor trådt i faderen Steen Ankerdals fodspor. Steen begyndte som sportsreporter for TV 2 tilbage i kanalens spæde start, og Morten fulgte trop. I dag har Morten Ankerdal dækket et hav af slutrunder, og seerne er så vilde med ham, at han fem gange er blevet kåret af BILLED-BLADETS læsere som ”Årets mandlige sportsvært”.

- Morten er privat gift med den norske tidligere håndboldspiller Vibeke Nesse. Parret mødte hinanden tilbage i 2001 ved VM. De har sammen to børn, Emilie på 14 og Mikkel på 12. Familien bor i Greve.

- Morten har altid været vært på TV 2. Bortset fra en afstikker til DR i fem måneder som vært på ”Aftenshowet”.

Morten Ankerdal med sine to børn, Emilie og Mikkel. 
Foto: Lars H. Laursen

Daniel Svensson

- 36-årige Daniel Svensson er tidligere professionel håndboldspiller. Han har spillet i klubber i både Tyskland og Spanien. Han nåede tilmed otte kampe for det danske A-landshold.

- Den tidligere håndboldspiller har været igennem to opslidende kræftforløb, som han har skrevet bogen ”Der Er Kun Dage” om. I dag er han ovenpå igen.

- Daniel Svensson medvirkede i sæson 14 af ”Vild med Dans”, hvor han dansede med Karina Frimodt. Her opnåede de en flot tredjeplads.

- Privat danner han par med Pernille Jul, som han mødte i Aalborg på en café. Om det første møde har Daniel tidligere udtalt til BILLED-BLADET: - Det var ikke en date, det var en tilfældighed, at vi faldt i snak. Og det startede med et venskab, hvor vi turde at sætte ord på nogle problemer. Og gennem det udviklede det sig – og så blev det til en date.

 

Daniel Svensson på ferie med sin kæreste, Pernille. 
Foto: Privat
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Claus Møller Jakobsen 

- Den 42-årige Claus Møller Jakobsen er tidligere håndboldspiller. Han nåede 120 kampe for landsholdet, og han har spillet for flere spanske storklubber.

- Han blev smaskforelsket i cremedronningen Andrea Elisabeth Rudolph tilbage i 2012. I dag er de to gift. Brylluppet var en ren og skær overraskelse for de mange gæster, som troede de skulle til barnedåb ved parrets søn, Alfred.

- Claus har to børn fra et tidligere ægteskab, Oskar og Alma, Andrea har Isolde, og sammen har de sønnerne Alfred og Arthur Alias.

Claus og Andrea på den røde løber til Zulu Awards 2018. 
Foto: Birger Storm

Du kan i aften følge de danske håndboldherrer mod Chile kl. 20 på TV 2, hvor trioen vil stå klar til at guide dig igennem slutrunden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden