Søndag, 13. maj 2018 - af Liz Rørsig

Theis Midé Erichsens nye mission

Theis Midé Erichsen

Theis Midé Erichsen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Mikkel Beha Erichsens mellemste søn, Theis Midé Erichsen, vil åbne vores øjne for alt det, Danmarks kystlinje kan byde på.

Theis Midé Erichsen har med sin store kærlighed til havnelivet og sejladsen, som i ”Kurs mod fjerne kyster” har bragt ham verden rundt, sagt ja til at være ambassadør for Havnens Dag den 9. juni 2018. Dagen er en del af projektet Vild med vand, som Foreningen for Lystbådehavne i Danmark og Dansk Sejlunion står bag, og flere end 100 havne er tilmeldt. Hver enkelt havn har sin egen maritime aktivitet såsom sejlads, kajak, dykning og krabbevæddeløb. Theis vil meget gerne være med til at støtte Havnens dag for måske også at kunne inspirere gæsterne til at besøge havnene oftere og støtte det lokale havneliv.

Danmark har så meget at byde på

- Jeg sagde ja, fordi jeg synes, at det er et rigtigt godt projekt. Når man har så meget kystlinje i Danmark, så er det også vigtigt, at folk bliver introduceret til, hvad den har at byde på, fortæller Theis til BILLED-BLADET. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- I Danmark bliver man ikke introduceret for vandsport, med mindre man er meget opsøgende eller er vokset op med det. Vi har herhjemme for eksempel ikke vandsport i skolen. Derfor er Havnens Dag en vigtig dag, tilføjer Theis. På hjemmesiden vildmedvand.dk kan man se mere om, hvad de enkelte havne byder på af oplevelser.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden