5. apr. 2022
Af Liz Rørsig

Thomas Bo Larsen efter sit alkohol- og stofmisbrug: Sådan har jeg det i dag

Thomas Bo Larsen
Thomas Bo Larsen.
Foto: Martin Høien
Skuespilleren Thomas Bo Larsen kom ud af sit misbrug for ni år siden og har i dag et fantastisk liv.

Thomas Bo Larsen er lykkelig for, at han ved hjælp af fællesskabet i AA – Anonyme Alkoholikere er kommet ud af sit alkohol- og stofmisbrug.

– Som alkoholiker er man i forsvarsposition, og det kan være svært for andre at hjælpe, men jeg tænkte, at jeg blev nødt til at råbe om hjælp, fortæller Thomas Bo Larsen til BILLED-BLADET.

– Til sidst var jeg heldig at finde ind i fællesskabet med AA. Det tog mig et stykke tid at finde ud af, hvad det var for noget, og det liv, jeg har fået i dag er fantastisk. Når man er i det, aner man ikke hvor langt nede, man i virkeligheden er, og det gælder om at kunne se afhængigheden selv, siger Thomas Bo Larsen, der også fortæller om sit misbrug til Lene Beier i “Langt ude i Lapland” på TV 2.

Der findes en vej

– Hvis jeg var blevet ved, havde jeg ikke siddet her i dag – det er 100 procent sikkert, siger skuespilleren, der gerne ville fortælle sin historie i TV 2-programmet og på den måde vise, at der findes en vej ud af et misbrug.

Thomas Bo Larsen er også i gang med at skrive en bog om sin historie. AA er en fast del af hans tilværelse, ligesom han svømmer, træner og er vild med at køre på sin motorcykel, når han har fri.

Læs mere om: