24. okt. 2011
Af af John Lautrup

Thomas Bo Larsen: Jeg tænker mere over livet nu

Thomas Bo Larsen
Thomas Bo Larsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den evige drengerøv Thomas Bo Larsen tager tingene mere alvorligt, men roden lever stadig i ham.

TV 2 er klar med en omgang nye "Stjerner på slottet". De fem kendte danskere, der har sagt ja til at deltage, gjorde det med forskellige begrundelser.

Andrea Elisabeth Rudolph trængte til et frikvarter fra sin travle og bekymringstunge hverdag som iværksætter i kosmetikbranchen med sit eget mærke, Rudolph Care. Mikkel Beha Erichsen ville gerne udfordre sig selv med noget, han på forhånd var hundeangst for.

Lars Christiansen havde lyst til at vise, at en håndboldspiller består af andet end muskler. Paprika Steen sprang til efter lidt betænkningstid, da en anden meldte afbud: "Hvad fanden, hvorfor sige nej til et betalt ophold på et fransk luksussted med løn oveni?", ræsonnerede hun.

Endelig er der Thomas Bo Larsen, som er hovedpersonen i premieren i morgen.

- Jeg er blevet tilbudt "Vild med dans" tre gange og "Fangerne på fortet" og alt det der shit. Jeg har altid sagt nej. Konkurrencerne er latterlige, og hvorfor se på dans med nogle, der ikke kan danse? I "Stjernerne på slottet" handler det alene om socialt samvær, og det er noget af det, jeg er bedst til. Jeg elsker det, siger han.

De øvrige kan bekræfte Thomas Bo Larsens talent for at være sammen med andre. De fortæller alle som én om en skøn skuespiller og kammerat, der med hjerte og smerte, skæg og ballade kan fortælle om sit livs opture og nedture, herunder en vild ungdom med hash og kriminalitet. Vi kender ham som spradebassen, men han er naturligvis mere end det, hvilket, han håber, skinner igennem.

- Jeg er snart 50 år, og man kalder mig stadig den evige drengerøv og den evige rod. Det er jeg sgu ved at være træt af. Jeg kan jo heller ikke leve op til det mere. Jeg vil vise, at jeg også er så meget andet. Jeg er blevet lidt mere alvorlig. Tænker mere over livet, end jeg gjorde tidligere .., siger han og holder en pause, inden han flækker i et grin.

Læs mere om: