5. nov. 2016
Af Liz Rørsig

Thomas Buttenschøn slap for omdans: Jeg er vildt glad.

Thomas Buttenschøn, Mie Martha Moltke
Thomas Buttenschøn, Mie Martha Moltke
Musikeren Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke gik direkte videre til næste show af ”Vild med dans” og undgik for en gangs skyld at skulle i omdans.

Thomas Buttenschøn har været ”omdansens mester” i dette års udgave af ”Vild med dans”, men i program ni slap han og dansepartneren Mie Martha Moltke for at skulle på dansegulvet igen og gik direkte videre til næste show. - Jeg var lidt chokeret, for jeg havde bare sat ind i mit hoved, at omdans var en del af det her spil, som gik ud på, hvem der skulle deltage sammen med Buttenschøn, sagde Thomas Buttenschøn med et glimt i øjet efter showet til BILLED-BLADET.

Thomas Buttenschøn: Jeg har ingen badevægt

- Jeg er vildt glad, og man siger jo, at spillet i ”Vild med dans” er uforudsigeligt, og det er bare skønt, tilføjede musikeren, der er lykkelig for at være med i programmet. - Det giver en stor glæde. Og så har jeg tabt mig, og nej jeg véd ikke hvor meget, for jeg har ingen badevægt. Jeg har også ømme fødder, men jeg klager ikke, sagde Thomas. - Nej, jeg har fået hold i nakken efter leg med min søn Mio, og jeg har sagt det 30 gange i løbet af fredagens show, men Thomas har ikke sagt noget om ømme fødder i tre måneder, tilføjede Mie med et smil. LÆS MERE: Mie Moltke efter bruddet: Mio er det vigtigste

Læs mere om: