Thomas Evers Poulsen i tårer: Derfor blev jeg så rørt

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Danseren Thomas Evers Poulsen kunne ikke holde tårerne tilbage under ”Vild med dans”-finalen, hvor han og Merete løb med sejren.

Følelserne fik frit løb i ”Vild med dans”-finalen, hvor den garvede danser Thomas Evers Poulsen lod tårerne få frit løb.

Han og Merete Mærkedahl fik så flotte kommentarer efter deres freestyle, at den professionelle danser ikke kunne holde tårerne tilbage. Det samme gjorde sig gældende, da de blev udråbt som vindere.

- Det var, fordi jeg nev ham, lød det med et grin fra Merete Mærkedahl, da BILLED-BLADET talte med parret lige efter showet.

Derfor græd Thomas

- Ej, jeg blev rørt, fordi det betyder så meget. Det er en særlig tid, og det har været en helt særlig ”Vild med dans”-sæson med en helt særlig partner, sagde Thomas Evers Poulsen og tilføjede:

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det betyder bare så meget, at man går glad hjem fra arbejde hver dag. Jeg kunne slet ikke rumme, hvis det havde sluttet tidligere i sæsonen. Jeg føler mig så godt tilpas sammen med Merete. 

Hans partner, ”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl, blev ikke nær så følelsesladet.

Merete var også rørt

- Hun er lidt bedre til at skjule det, end jeg er, sagde Thomas Evers Poulsen med et smil, mens Merete Mærkedahl tilføjede:

- Jeg blev også rørt flere gange, men jeg er måske bare lidt jysk på den måde.

Det er tredje gang, at Thomas Evers Poulsen vinder ”Vild med dans”. Første gang var i 2005 med Mia Lyhne, og anden gang var i 2015 med Ena Spottag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden