Torsdag, 22. december 2022 - af Karina Didriksen

Thomas og Laura fra Kærlighed hvor kragerne vender: Se vores søde julebaby

Laura og Thomas fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Laura og Thomas fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Martin Høien
Kæresteparret Thomas Schmidt og Laura Hvid fandt hinanden i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, og nu skal de fejre deres første jul med deres lille søn.

Tilbage i 2019 fandt Thomas Schmidt og Laura Hvid kærligheden i TV 2-programmet ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

I dag er de blevet en lille familie på tre. De blev forældre til deres dejlige søn Frederik den 24. maj, og juleaften bliver derfor helt særlig i år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi skal holde jul hjemme hos os selv for første gang. Vi har de andre år været hos mine forældre, men de kommer ned til os sammen med mine søstre og min lille nevø, fortæller Laura til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det var et stort ønske fra Thomas’ side, at vi holdt jul hjemme, nu hvor huset snart er helt færdigt. Og det bliver meget specielt at skulle holde den første jul sammen med Frederik. Vi må se, om der kommer en julemand forbi!

Thomas og Laura med deres søn Frederik. 
Foto: Privat
Lille Frederik med nissehue.
Foto: Privat

Første store julemiddag

Parret glæder sig også til julemiddagen.

- Vi har endnu ikke helt besluttet, om det bliver gås eller and, der kommer på julebordet. Jeg krydser fingre for, at min mor kan hjælpe mig, for jeg har aldrig stået for en julemiddag før, siger Laura med et smil.

I BILLED-BLADET nr. 51, der var på gaden den 21. december, kan du se læse om alle Årets Julebørn og se masser af søde billeder.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden