Mandag, 19. december 2022 - af Stine Ramlyng og Sara Nørgaard

Thomas og Nikoline fra Landmand søger kærlighed: Fik særlig hjælp efter stort tab

Nikoline, Thomas og lille Svend 
Nikoline, Thomas og lille Svend 
Foto: Lars Horn
Tiden efter tabet af lille Marie i 2021 har været barsk for landmandsparret Nikoline og Thomas. Men efter at lille Svend kom til verden, er der atter kommet smil hjemme hos familien Bertram i Jerslev i Nordjylland.

– Han har skabt liv i huset igen, jubler Thomas Bertram, som seerne lærte at kende i sæson 5 af TV 2-programmet "Landmand søger kærlighed". I samme program forelskede han sig i Nikoline. 

– Han har givet os sindssygt meget glæde og lidt søvnløse nætter, men når man ser hans smil om morgenen, så er det lige meget, siger Nicoline.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Store omvæltninger

Der er sket meget, siden Nicoline og Thomas mødte hinanden i “Landmand søger kærlighed” for fire et halvt år siden. I 2019 blev de gift, i 2020 kom Marie til verden. I 2021 mistede de på tragisk vis Marie. 

Hun var knap halvandet år, da Thomas havde hende med ude i marken og fodre de økologiske grise, og hun blev kørt ned af traktoren. Hun døde på stedet, og det sendte familien ud i en dyb sorg. Den 4. august 2022 blev de så beriget med endnu et barn, Svend.

Er kommet igennem sorg med stor hjælp

Sorgen over tabet af Marie har været hård for deres parforhold, men de er kommet godt igennem det med hjælp fra familie, venner og en psykolog.

– Vi er blevet bedre til at snakke om det. Men vi har også fået meget hjælp fra vores psykolog, siger Thomas.

– Vi har været i sorg på forskellige måder, og vores psykolog har lært os at få forståelse for hinandens måde at sørge på. Det er også det, der gør, at vi er her sammen i dag, for jeg er ikke sikker på, at vi ville være sammen i dag, hvis ikke vi havde fået den hjælp, erkender Nicoline.

– Det har givet noget godt til parforholdet, vurderer Thomas, der er taknemmelig for, at Nicoline har så stort et omsorgsgen.

Og Nicoline takker Thomas for den ro han har, når hun nogle gange kan blive frustreret.

Læs det store interview med parret i BILLED-BLADET nr. 50.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden