19. sep. 2014
Af Karina Didriksen

Thomas Wivel og Katrine Bonde ude af Vild med dans

Katrine Bonde og Thomas Wivel.
Katrine Bonde og Thomas Wivel.
Foto: Jesper Sunesen
Det par, som fredag aften måtte forlade dansekonkurrencen, var komikeren og hans dansepartner. Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen overlevede omdansen.

Der var lagt op til en festlig fredag aften med dans og højt humør, da andet program af denne sæsons ”Vild med dans” på TV 2 løb over skærmen.

Her skulle seks par konkurrere i individuelle danse med enten vals eller cha-cha-cha, mens de resterende seks par skulle danse en fællesdans.

Sidste fredag røg Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag direkte i omdans i denne uges program, og de endte med at konkurrere mod Katrine Bonde og Thomas Wivel.

Efter både dommernes og seernes stemmer var talt, blev det til et farvel til danseren Katrine Bonde og komikeren Thomas Wivel.

Ros til Paprika

Første par på gulvet under aftenens ”Vild med dans” var Morten Kjeldgaard og ”Dicte”-skuespilleren Ditte Ylva Olsen. De dansede sig til 12 point i en cha-cha-cha.

Derefter dansede Mie Moltke og Besir Zeciri sig til 15 point i en vals, hvor den 24-årige skuespiller fik stor ros af dommeren Jens Werner, som mente, at han kunne komme langt i konkurrencen.

Det tredje par var Mads Vad og hans dansepartner Paprika Steen. De kastede sig ud i en cha-cha-cha og fik masser af komplimenter fra de fire dommere, som blandt andet mente, at den 49-årige skuespiller havde flotte ben, en pæn vrist og var vant til at stå på en scene. Det resulterede i aftenens højeste karakterer med 17 point.

En flot debut

Inden de resterende tre par skulle på gulvet for at danse deres første vals eller cha-cha-cha, var det tid til en fællesdans med de seks par, som dansede sidste fredag. De skulle danse til Joey Moes nye hit ”Million”.

Dernæst dansede Katrine Bonde og Thomas Wivel som par nummer fire i en vals. Her dalede karakterkurven en del med kun 9 point fra dommerne – på trods af, at Britt Bendixen roste komikerens udseende og mente, at han havde været et smukt barn.

Femte par på gulvet var programmets nye professionelle danser Jenna Bagge og rapperen USO alias Ausamah Saeed. De hev 13 point hjem for deres cha-cha-cha. Britt Bendixen mente, at han skulle bruge sjælen mere, mens Nikolaj Hübbe sagde, at det var en flot debut for dem begge.

Aftenens sidste par på gulvet var Frederik Nonnemann og den tidligere professionelle badmintonspiller Tine Baun. Desværre var dommerne ikke så begejstrede for deres indsats og gav dem aftenens laveste point - med kun 8 point i alt.

Par i omdans

Efter både denne aftens seks danse og de seks danse sidste fredag, var det Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, Mads Vad og Paprika Steen, Claudia Rex og Johannes Nymark samt Mie Moltke og Besir Zeciri, som fik de højeste karakterer med henholdsvis 18, 17, 15 og 15 point.

Parrene med de laveste point var Vivi Siggaard og modeskaberen Erik Brandt, Sofie Kruuse og elitegymnasten Helge Vammen samt Frederik Nonnemann og Tine Baun med henholdsvis 6, 8 og 8 point.

Men i sidste ende er det seernes stemmer, der kan være afgørende, og derfor endte Thomas Evers Poulsen og politikeren Astrid Krag, der fik 10 point i sidste uge, i omdans sammen med denne aftens dansere Katrine Bonde og Thomas Wivel, der fik 9 point.

Det endte med at være Katrine Bonde og Thomas Wivel, der som det første par måtte forlade dansekonkurrencen med færrest stemmer.

- Jeg har nydt det så meget, og Katrine har gjort mig til et andet menneske, lød ordene fra komikeren, som nu må hoppe ud af danseskoene.

Læs mere om: