13. jul. 2015
Af Helle Skram de Fries

TILLYKKE: Anne-Mette Rasmussen fejrer varm fødselsdag i Frankrig

Anne-Mette Rasmussen
Anne-Mette Rasmussen har fejret sin 57 års fødselsdag med sin mand i Frankrig.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
I Sydfrankrig har Anne-Mette Rasmussen og hendes mand, Anders Fogh Rasmussen, deres helt eget sommer- og fristed, og her fejrer fruen mandag sin 57 års fødselsdag.

Eftersom Anne-Mette Rasmussen har fødselsdag 13. juli, har hun holdt rigtig mange af sine fødselsdage i Sydfrankrig, hvor hun og gemalen, Anders Fogh Rasmussen, i årevis har nydt at kunne trække sig tilbage og slappe helt af.

I år er ingen undtagelse, og Anne-Mette fejrer mandag sin 57 års fødselsdag i det franske.

- Ja, jeg bliver fejret i Frankrig som sædvanligt af familie og venner. Mange hilsner fra det varme Frankrig, skriver Anne-Mette Rasmussen hjem til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Anne-Mette Rasmussen fejrede 37 års bryllupsdag med sin Anders

Anne-Matte Rasmussen slog igennem i Vild med dans

Den nu 57-årige forfatter, fordragsholder og ballroom fitnessinstruktør m.v. fik for alvor sit folkelige gennembrud, da hun i 2008 - dengang som statsministerfrue - deltog i "Vild med dans" og blev nummer 4 sammen med Thoms Evers Poulsen.

Siden er der sket meget i Anne-Mette Rasmussens liv.

Jobbet som pædagog i Børnehuset er for længst skiftet ud med diverse andre gøremål som fordragholder, forfatter, instruktør, bare for at nævne nogle af de titler, hun kan smykke sig med.

Nyt job til manden

Anders Fogh Rasmussen skiftede statsministerjobbet ud med jobbet som NATOS generalsekretær, og ægteparret flyttede derfor til Bruxelles.

For nylig fik Anders Fogh Rasmussen så atter nyt job og er nu seniorrådgiver hos et af verdens største konsulentfirmaer, Boston Consulting Group.

Sommerferien er den samme

Men sommerresidensen i Frankrig er ikke skiftet ud, og det er her famllie og venner fejrer Anne-Mette Rasmussen.

Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen har sammen sønnen Henrik, der bor i USA sammen med sin kone Kristina. Desuden har de datteren Maria, der er gift med Jesper Duelund, og endelig har de datteren Christina, der endnu ikke har fået børn.

Seks dejlige børnebørn

Henrik og hans kone, Kristina, har tvillingedøtrene Annlise og Marie og endnu en datter, Karoline. Den ældste datter, Maria og hendes mand Jesper Duelund, har datteren Martha og sønnerne Marcus og Johannes.

Så der er i alt seks børnebørn og rollen som farmor og mormor fylder også meget i Anne-Mette Rasmussens liv.

Læs mere om: