TILLYKKE: Badehotellets Rosalinde Mynster fejrer 27-års fødselsdag på settet

Rosalinde Mynster som Fie.

Rosalinde Mynster som Fie.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Stjernen, der spiller Fie i "Badehotellet", har været oppe siden klokken fire på sin fødselsdag for at tage på optagelser – men hun nyder arbejdet!

Midt i optagelserne til femte sæson af "Badehotellet" er der herlig fødselsdagsfejring på settet blandt herskab og tjenestefolk.

Rosalinde Mynster, som spiller den karismatiske stuepige Fie, fylder nemlig 27 år torsdag den 28. september.

– Jeg skal arbejde hele dagen og er allerede oppe her kl. 4 for at komme på optagelser på ”Badehotellet”, fortæller Rosalinde til BILLED-BLADET.

 

Fejres af familie og venner

– Så skal jeg til Teatret ved Sorte Hest, hvor jeg har prøver for tiden. Det er nu nogle dejlige steder at være på sin fødselsdag. I aften skal jeg se min familie og bagefter nogle venner, fortæller dagens fødselar.

Rosalinde fik sin filmdebut allerede som 16-årig i Niels Arden Oplevs drama "To verdener" fra 2008. I 2010 spillede hun over for Thure Lindhardt i "Sandheden om mænd", og i 2012 var hun med i filmhittet "En kongelig affære". Hendes helt store folkelige gennembrud fik hun i rollen som Fie i TV 2-successerien "Badehotellet".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Fødselaren, som er datter af skuespillerparret Karen-Lise Mynster og Søren Spanning, er også dramatiker og kunstnerisk leder i Teater Tugt.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden