20. okt. 2016
Af Karina Didriksen

TILLYKKE: Cecilie Lassen fylder 35 år

Cecilie Lassen.
Cecilie Lassen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den nygifte ”Danmark har talent”-dommer Cecilie Lassen kan i dag fejre sin fødselsdag.

”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen blev født den 20. oktober 1980, og hun kan dermed fejre, at hun torsdag fylder 35 år.

Når det handler om talent, ved hun i den grad, hvad hun taler om. Allerede fra barnsben af viste hun nemlig, at hun selv var yderst talentfuld inden for ballettens verden.

Cecilie Lassen kom ind på Det Kongelige Teaters Balletskole som kun syvårig, men desværre betød en hofteskade, at hendes balletdrøm i 2012 blev knust.

LÆS MERE: Cecilie Lassen står foran stort gennembrud

Cecilie Lassen gift med rockmusiker

Efter 23 år måtte Cecilie Lassen finde en anden levevej end balletten, og i 2014 blev hun så en af dommerne i den første sæson af ”Danmark har talent” på TV 2.

Året forinden havde hun fundet lykken sammen med rockmusikeren Silas Bjerregaard fra bandet Turboweekend. Parret mødtes på en blind date og blev straks forelskede.

Indtil videre har 2016 også været et fantastisk år for Cecilie Lassen. I foråret fik hun sin filmdebut i det danske drama ”De standhaftige”, og i september giftede hun sig med sit livs kærlighed, Silas Bjerregaard.

I begyndelsen af det nye år kan Cecilie Lassen opleves på skærmen igen, når hun vender tilbage som dommer i TV 2-programmet ”Danmark har talent”.

Læs mere om: