Fredag, 11. august 2017 - af Liz Rørsig

TILLYKKE: Mikkel Beha Erichsen fylder 51 år

Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé
Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé
Foto: Lars H. Laursen
TV 2-værten Mikkel Beha Erichsen fejrer fødselsdag med hele familien.

Mikkel Beha Erichsen fylder i dag 51 år, og fødselsdagen fejres sammen med familien hjemme i København. 

- Ja, vi er lige kommet hjem fra en dejlig sommerferie på Bornholm. Nu skal vi fejre Mikkel til en stille og rolig familiefødselsdag herhjemme, fortæller Mikkels hustru,  Marian til BILLED-BLADET. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Skriver på bog nummer to 

I juli  sidste år vendte Havana hjem med Mikkel, Marian og sønnerne Emil, Theis og Alfred efter tre års jordomsejling i ”Kurs mod fjerne kyster”. Undervejs fik Mikkel og Emil skrevet bogen ”Hej Far Kære Emil” om de mange eventyrlige oplevelser, og nu er far og søn gået i gang med at skrive på en bog nummer nu. 

- Emil og jeg er kommet i gang med at skrive på 2’eren til ”Hej Far Kære Emil”. Vi har længe gerne villet skrive, men har begge haft et forår med rigtigt mange foredrag, og vi har simpelthen ikke haft tid og ro i hovedet før nu. Men nu er vi i gang, og vi starter, der hvor ”Hej Far Kære Emil” sluttede, nemlig på Tonga i det sydlige Stillehav, fortæller Mikkel på Havana.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

- Det tager jo lidt tid med bøger, og inden vi har skrevet færdigt, og Marian har fået samlet det hele til trykkeriet o.s.v., så bliver det nok først i det sene efterår, at 2’eren ligger klar ude hos boghandlerne. Som I kan fornemme hedder bogen lige nu ”2’eren”, men det er jo kun indtil vi har fundet den rigtige titel, fortsætter Mikkel på hjemmesiden.

Vært på Knæk Cancer 

Her fortæller han også, at han snart dukker igen på TV 2, nemlig som vært for ”Knæk Cancer” og en særudgave af ”Toppen af poppen”, nemlig ”Toppen af poppen knækker cancer”.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

 

LÆS MERE: Mikkel Beha Erichsen: Sæt dig ned og glo

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden