13. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Tirsdag aften på TV 2: Her er Puk Elgårds fire nye par i Nybyggerne

Pul Elgård
Pul Elgård
Foto: TV 2
Andet program af årets sæson af ”Nybyggerne” sendes i aften på TV 2, og der er nu fire par tilbage, der dyster om nøglerne til deres drømme-lejlighed.

Tirsdag aften klokken 20 kan seerne følge med, når de resterende fire par i den fjerde sæson af ”Nybyggerne” fortsætter konkurrencen.

Da skal Charlotte og Frederik, Bolette og Jimmi, Mike og Thomas samt Maria og Kristian dyste om, hvem der laver det flotteste soveværelse.

Allerede i første afsnit af årets sæson var der et hårdt udskilningsløb, og seerne måtte sige farvel til hele to par på dette tidlige stadie.

Ungt par har ikke håndværkserfaring

Tilbage er den 26-årige antropologistuderende Charlotte og 28-årige lærerstuderende Frederik, der bor i en lejlighed i Aarhus sammen med hunden Manfred.

https://imgix.billedbladet.dk/183865.jpg
Charlotte og Frederik
Foto: TV 2

Det unge par har ikke den store håndværkserfaring men har en forhåbning om at lære det mest hen af vejen ifølge tv2.dk.

Charlotte og Frederik vil indrette i hyggelig boheme-stil, og der skal være godt med planter, jordfarver samt mønstre.

Lejligheden skal have leg og spontanitet

Med i det endelige kapløb er også 38-årige socialpædagog Bolette og 45-årige pædagogmedhjælper Jimmi, der bor i et hus i Gilleleje med deres tre sønner.

https://imgix.billedbladet.dk/183861.jpg
Jimmi og Bolette
Foto: TV 2

Jimmi er selvlært håndværker, og nøgleordet i parrets indretning bliver samvær, så der skal være plads til både leg og spontanitet.

24-årige Mike og 27-årige Thomas også med i konkurrencen, og de har deres helt egen stil.

Planterne indtager lejligheden

Til daglig bor de i en lejlighed i Randers sammen med hunden Bella, og Mike er tjener, mens Thomas er pædagogisk assistent.

https://imgix.billedbladet.dk/183863.jpg
Mike og Thomas
Foto: TV 2

De to har deres helt egen fetish med planter, og faktisk er der flyttet hele 80 af slagsen ind i deres nuværende domæne.

Sidst men ikke mindst håber også de to ingeniører, 28-årige Maria og 30-årige Kristian, der til daglig bor på Vesterbro, at vinde drømmeboligen.

Ekstraordinær præmie er på højkant

https://imgix.billedbladet.dk/183862.jpg
Maria og Kristian
Foto: TV 2

De går til konkurrencen med en stil, der er multifunktionel, praktisk og en smule romantisk, og så er det ikke helt lige meget, om rummene er pæne og rene.

Se med i aften, hvilket af parrene, der brillerer, når soveværelset skal skrues sammen – for der er nemlig en ekstraordinær præmie på spil.

Læs mere om: