2. okt. 2016
Af Lene Skaarup

Toppen af poppen: Troels mistede sin far

Troels Gustavsen
Troels Gustavsen
Foto: Hanne Juul
Aftenens udgave af ”Toppen af poppen” var fyldt med følelser, og Troels Gustavsen fortalte om dengang, han mistede sin far. Og det gav anledning til at flere af deltagerne fortalte om deres største sorger i livet.

Troels Gustavsen fra ”Toppen af poppen” fortalte i aftenens program, at han mistede sin far i en tidlig alder, men interessen for musikken, som han delte med ham, forsvandt ikke. Og netop tabet blev også en vigtig inspirationskilde til at skrive sange. Sange, der har rørt de andre deltagere i programmet meget dybt.

Musikeren Lau Højen fra Carpark North afslørede blandt andet, at hans mor er alvorligt syg af kræft, og at han derfor kæmper med frygten for at miste hende. Han havde derfor valgt at skrive en sang til Troels, der brød sammen i tårer, da han hørte den.

- Det gjorde du fandeme flot, og jeg synes, det var så fint, du kunne tage dig selv så meget med, fortalte en meget rørt Troels til Lau, da han var færdig med at synge sangen ”Far vågn nu op”.

Toppen af poppen: Lau Højen - det er store følelser

Fallulah forlod lokalet

Det var ikke kun de to unge herrer, der blev rørt af sangen, for Fallulah blev så påvirket, at hun grædende måtte rejse sig og forlade lokalet. Senere i programmet fortalte hun, hvordan det bragte en masse følelser frem, fordi hun også har mistet sin far.

- Jeg tror, det blev lidt overvældende for mig med alle de følelser, der var i rummet, forklarede Fallulah efterfølgende i programmet.

Toppen af poppen: Sceneskræk skræmte ikke Fallulah væk

”Toppen af poppen” har endnu engang vist, hvad musikken betyder for kunstnerne, og hvordan de deler deres største sorger og glæder gennem den. Og hvor var det en rørende udgave af programmet!

Læs mere om: