Mandag, 28. marts 2022 — af Liz Rørsig

TV 2-værten Lene Beier om Langt ude i Lapland: Dét har jeg ikke prøvet før

Lene Beier
Lene Beier.
Mike De Voss / TV 2
Lene Beier får prøvet grænser af, når hun og Thomas Bo Larsen skal kæmpe sig igennem forskellige udfordringer i naturen midt ude i ingenting i den svenske vildmark i Lapland.

På den to uger lange strabadsfyldte tur i TV 2-programmet “Langt ude i Lapland” er Lene Beier og rejsemakkeren Thomas Bo Larsen på udebane, når de skal gennem en række udfordringer og prøve sig selv af midt ude i ingenting i ødemarken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Om dét fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET:

– Jeg er et kontrolmenneske og vidste ikke, hvad der skulle ske i programmet. Jeg er vant til at være vært og ikke deltager, så det var svært at bevæge sig ud i det ukendte, fortæller TV 2-værten.

– Vi kunne ikke forberede os, da vi ikke vidste, hvad vi skulle. Vi fik blot fra starten udleveret en pakkeliste, og jeg havde i øvrigt alt for meget med, fortæller Lene Beier.

Langt væk hjemmefra

– Desuden var jeg langt væk hjemme fra min mand, Anders, og mine drenge, Otto og Arthur – og så med en mand, jeg ikke kendte. Hvad nu hvis vores kemi var dårlig, eller vi blev uvenner?, tænkte jeg.

– Man bliver drænet af vind, vejr og kulde, og det var anstrengende at gå med en 20 kilo tung rygsæk. Og når man er sammen med et menneske, man ikke kender, skal man lige oppe sig, så da jeg kom hjem var jeg helt færdig. Men det var sjovt, og jeg gjorde det gerne igen, forsikrer Lene Beier.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden