Torsdag, 13. april 2017 — af Casper Nielsen

TV-serien Badehotellet inspirerer til nyt hotel i Blokhus

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
"Badehotellet"s hyggelige atmosfære har nu inspireret til et ægte badehotel i Blokhus. TV 2-seriens scenograf Jette Lehmann har rådgivet med indretningen af hotellet, som åbner 1. juli.

Molly Andersens fiktive badehotel, som nydes af millioner af seere på TV 2, har nu inspireret til et nyt badehotel i Blokhus ved Vesterhavet.

I stedet for 'Badehotellet' får det navnet 'Strandhotellet Blokhus', men når det åbner 1. juli, vil man muligvis kunne genkende noget af atmosfæren og scenografien fra TV-serien med Fie, Molly og alle de andre elskede karakterer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Badehotellet"s scenograf har rådgivet

Strandhotellet Blokhus er et nybygget badehotel med 38 værelser samt egen restaurant og wellness-afdeling, og det ejes af ægteparret Marie Louise Ebdrup og Jørgen Ussing.

I projektfasen har de fået stor hjælp af ”Badehotellet”s faste scenograf Jette Lehmann, som har rådgivet om indretningen i bl.a. orangeriet og lobbyen, skriver Børsen.

Den ægte vare

I modsætning til i serien er der dog her ikke tale om en kulisse.

LÆS MERE: Jens Jacob Tychsen om "Badehotellet": Jeg går en sjov sommer i møde

- Nej, det er skam ægte nok. Det er vigtigt, for at folk kan fornemme, at der er hjerte og sjæl bag projektet, siger Marie Lousie Ebdrup til Børsen.

Strandhotellet får 36 dobbeltværelser og to store suiter samt en hotellejlighed. En overnatning kommer til at koste cirka 1095 kr.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden