Fredag, 5. maj 2017 - af Juliane Olsen

TV-serien Mercur er solgt til udlandet

Mercur
Mercur
Foto: TV 2
TV 2 Charlie-serien ”Mercur” har vakt interesse i udlandet og er på nuværende tidspunkt blevet solgt til Island, Sverige og Norge.

Efter fremvisning ved MIP TV-messen i Cannes i april har TV 2 Charlie-serien "Mercur" vakt stor interesse hos det internationale publikum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV-serien er nu blevet solgt til Island, Sverige og Norge, og så er der lige nu en tæt dialog i gang med Finland ifølge tv2.dk.

Under TV-messen var der mange fremvisninger af TV-serien, der handler om monopolbruddet i årene 1958-1962.

LÆS MERE: Tillykke til Anne-Marie og Flemming fra "Mercur"

TV 2 har serie-ambitioner

- Udlandets interesse for TV 2 Fiktion er vokset år for år, siger TV 2’s fiktionschef Katrine Vogelsang.

Hos TV 2 er ambitionen at producere og vise mere dansk fiktion til seere og brugere i Danmark, og det bakker udlandet altså op om.

TV 2 har de seneste år sat TV-serier som ”Badehotellet”, ”Norskov”, ”Grethe”, ”SJIT Happens” og ”Der kommer en dag” i søen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

TV 2 Charlie sender Mercur-dokumentar

”Mercur” er TV 2 Charlies største seersucces med et gennemsnitligt seertal på 456.000 og 116.000 på den ugentlige genudsendelse.

Foreløbig er der sendt ni afsnit, og det 10. og sidste afsnit sendes den 7. maj, hvorefter dokumentaren ”Mercur – den virkelige historie” bliver vist.

Her fortælles historien om virkelighedens radio-pirater, der i 1958 udfordrede DR’s monopol og sendte rockmusik fra Radio Mercur.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden