5. maj. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Ude af Først til verdens ende: Derfor rejste de alligevel til Singapore

Johanne og Josefine
Johanne og Josefine
Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2
For søstrene Johanne og Josefine sluttede rejsen mod verdens ende i Vietnam, men de to søstre rejste alligevel videre til Singapore, hvor de også mødte de andre deltagere.

Søstrene Johanne, 20, og Josefine, 22, var mange tusind kilometer hjemmefra, da de nåede til Vietnam og måtte indse, at det var dem, der måtte forlade konkurrencen om at nå først til verdens ende.

Det var de ærgerlige over, men det var også en unik mulighed for at fortsætte rejsen alene uden et kamerahold.

Afklarede søstre

- Det var ambivalent at blive elimineret, for vi var glade for alt det, vi havde fået med, men vi var også afklarede med det og tænkte, det var okay, fortæller Josefine.

Også Johanne ærgrede sig over, at konkurrencen sluttede før tid.

- Jeg var superærgerlig over, vi røg ud, men rejsen var rigtig hård fysisk og psykisk. Det var over hovedet ikke en lettelse at ryge ud, men det var en mulighed for, at vi kunne rejse videre på tomandshånd uden kamera lige ved siden af, fortæller hun.

Mødte de andre i Singapore

- Hverken Johanne eller jeg var klar til at tage hjem, da vi røg ud. Vi fik vores telefoner igen og skulle lige vænne os til den virkelige verden. Og så tænkte vi, at vi havde muligheden for at rejse videre, så hvorfor ikke gøre det færdigt på den måde, som vi havde planlagt, fortæller Josefine.

Og det var lige, hvad de to søstre gjorde. De fortsatte rejsen mod Cambodja, inden de fløj videre til slutdestinationen Singapore, hvor de mødtes med de øvrige deltagere, som de havde lært godt at undervejs på den lange rejse.

https://imgix.billedbladet.dk/singapore.jpg
Josefine og Johanne foran det berømte hotel Marina Bay Sands i Singapore.
Foto: Privat

Læs mere om: