Onsdag, 25. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Uventet ekstra pres på Vild med dans-deltagere efter cirkusaften

Cirkus Vild med dans.
Cirkus Vild med dans.
Foto: Hanne Juul
De seks tilbageværende par skal danse en ekstra dans en uge før planlagt.
Fredag 20. november fik Janus Bakrawi en voldsom fibersprængning, der betød, at han og Karina Frimodt måtte udgå af konkurrencen.  
Foto: Hanne Juul
  Selv om et par dermed var ude, valgte man at bibeholde omdans og udstemning af endnu et par, hvilket blev Wafande og Mie Martha Moltke.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
   
Foto: Hanne Juul
Så efter program otte, hvor der var Cirkus-Tema, var der uventet forsvundet to – og ikke kun ét par.  

Ektra hård træningsuge

Det betyder, at der nu kun er seks og ikke syv par tilbage.  Når der kun er seks par tilbage, danses der holddans med tre par på hvert hold. Derfor har de seks par en ekstra hård træningsuge. I stedet for at træne den ene dans, de var forberedt på, skal de nu også træne en holddans.  

Frimodt instruerer

- Det er ekstra hårdt pres, fordi de ikke har været forberedt på, at holddansen kom nu, lyder det fra Karina Frimodt- Hun er nemlig hyret ind til at koreografere holddansene. - Det er så fedt, Karina er koreograf. Det hjælper os meget. Hun er superdygtig, fortæller Mads Vad.  
 

Hælene blev slidt op

Samtidig er der nu fri træningstid for deltagerne. - Vi trænede 11 timer i går, og Emili sled tre par hæle op på sine sko, afslører Mads Vad, der danser med stylist og influencer Emili Sindlev.   
Foto: Hanne Juul
 

Her er de to hold

De to hold er:  Hold 1: Albert og Jenna, Nukâka og Silas, samt Emili og Mads. Hold 2: Sara og Morten, Hilda og Michael, samt Merete og Thomas.  
     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden