Vermund fulgtes med Kristian Bech: Aner ikke hvem han er

Pernille Vermund

Pernille Vermund

Foto: Lars H. Laursen
Det var lidt af en udfordring for politikeren Pernille Vermund at møde Vild med dans-profilen Kristian Bech.

Politikeren Pernille Vermund var veloplagt og klar til at samle penge ind, da hun var en del af TV 2’s Knæk Cancer Live-aften lørdag.

Pernille Vermund følger ikke med

Pernille havde dog en smule nerver på i forbindelse med at være en del af et  decideret stjernehold med mange kendte mennesker i callcentret.

Politikeren erkender nemlig, at hun faktisk ikke har ret godt styr på mange af de andre kendte ansigter, der var med på VIP-listen til Knæk Cancer Live.

Meget spændt

- Jeg er ikke så god til at følge med, sagde Pernille og mente med det, at hun ikke læser så mange ugeblade og ser populære tv-programmer.

- Jeg er spændt på at se, hvem jeg skal sidde sammen med, sagde hun ved ankomsten til indsamlingsbegivenheden lørdag aften.

Fulgtes med Vild med dans-deltager

Pernille Vermund fulgtes hen til den røde løber ved Knæk Cancer-studiet med Kristian Bech, der indtil for nylig var en del af Vild med dans-konkurrencen på TV 2.

Ham anede Pernille ikke noget som helst om, og det indrømmede hun overfor pressen.

Kristian Bech
Foto: Lars H. Laursen

Kristian Bech

Aner ikke hvem han er

- Jeg kom sammen med en, der hedder Kristian, der havde været med i Vild med dans. Jeg satser på, at jeg i løbet af aftenen finder ud af, hvem han er. Jeg kan også se, at der er andre, som jeg ikke aner hvem er. Men det bliver sikkert hyggeligt, sagde en smilende Pernille Vermund, der faktisk lærte mange af de kendte navne, heriblandt Kristian Bech, at kende i løbet af den lange indsamlingsbegivenhed.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden